El Casal de la Dona mostra el seu suport a la candidatura d’Isabel Marqués a la Sindicatura de Greuges

No Comment

El passat 26 d’octubre, en un acte informal del Casal de la Dona, vam convidar a la companya Isabel Marqués Amat perquè compartís amb nosaltres la seva experiència de cinc anys com a Síndica de Greuges de la nostra ciutat.
A partir de la seva experiència vam poder conversar sobre diferents aspectes com: la formació que havia de tenir la persona per exercir aquesta feina, motivacions que l’han dut a tornar-se a presentar, tot i que en un principi ella va acomiadar-se, necessitat d’una dedicació plena al càrrec, equip de suport, …

Al llarg de la conversa ens va relatar casos concrets de la vida quotidiana en que ajudar a resoldre petites coses a les persones que no tenen recursos econòmics, o bé no tenen a ningú que els pugui donar un cop de mà, acompanyant-los a fer gestions, és d’una gran importància. També ens va explicar les dificultats que sovint trobava en alguns departaments de l’administració local i el poc suport polític. Durant l’estona que vam compartir ens vam adonar de la importància de la seva feina i de que el càrrec pugui disposar d’un equip de treball cohesionat.

Fruit d’aquesta trobada, i donat el coneixement i experiència de la tasca a realitzar, així com l’empatia mostrada vers els petits o grans problemes de la ciutadania de Terrassa, us demanen el vostre vot per a la candidatura de la Isabel Marquès Amat, el proper 14 de desembre, ja que ha demostrat en moltes ocasions la seva humanitat i la seva determinació en la defensa dels drets humans.

Casal de la Dona de Terrassa

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER