Videodrome tanca l’últim cicle de l’any amb WINTER IS COMING

No Comment

Aquest desembre, al cicle de cinema de Videodrome, es projectaran films al voltant de “Winter is Coming”, a l’Ateneu Candela.

Desembre : #Videodrome_WinterIsComing

Últim cicle de l’any i abrigueu-vos: winter is coming! Un cicle dedicat al cinema hivernal, el fred com a leitmotiv i la neu com a punt final. Malsons pre-nadalencs, propòsits i epitafis d’un món a punt de ser engolit per la foscor i els white walker. Però no us preocupeu, us podeu refugiar al caliu de Videodrome, cada dimecres a l’Ateneu Candela tenim llestes les mantes i l’estufa.

Dimecres 13 comencem el cicle amb THE THING (John Carpenter, 1982), un dels millors films de terror dels anys 80. En aquest claustrofòbic thriller de ciència-ficció amb ecos lovecraftians, ambientat en una base militar de l’Antàrtida, un misteriós ésser s’infiltra entre els humans per intentar acabar amb ells.

Dimecres 20 projectem el film d’animació TYGRA: FIRE AND ICE (Ralph Bakshi, 1983). El director de “Fritz the cat” i “American Pop” (les dues projectades també al Videodrome) ens porta aquesta cinta d’espasa i bruixeria amb dissenys de l’il·lustrador Frank Frazetta i animat amb la tècnica de la rotoscòpia. Un viatge a un món primitiu i fantàstic on el rei de la neu i el gel vol conquerir i sotmetre als altres regnes.

Dimecres 27 finalitzem amb la projecció d’un clàssic nadalenc dels 80: LOS FANTASMAS ATACAN AL JEFE (Richard Donner, 1988). Parlem de l’adaptació moderna de “A Christmas Carol” de Charles Dickens, amb un pletòric Bill Murray donant vida a un directiu de televisió sense escrúpols que renega del Nadal.

Related Articles

Deixa un comentari