Minyons i Castellers, participaran a Vilafranca als castells que no va ser possible plantar a Brussel·les

No Comment

A causa de l’èxit de la convocatòria de la manifestació de Brussel·les, les diferents accions castelleres que es volien realitzar a la ciutat en forma de pilars de 4 simultanis i un castell conjunt no es van poder dur a terme com s’esperava.

L’organització de la mobilització que es pretenia dur a terme va ser complexa, i perquè tota aquesta feina no quedi en res ara es convoca novament per a la realització d’aquesta acció que estava pendent a Catalunya, amb una proposta de fer-ho aquest diumenge dia 17 de desembre a Vilafranca del Penedès, a la plaça de la Vila, aprofitant que s’hi celebra la Fira del Gall. Aquesta és una fira amb gran afluència de gent i un notable seguiment dels mitjans de comunicació.

La intenció doncs, és la de fer el que s’havia previst per Brussel·les: el màxim de pilars de 4 que sigui possible i el quatre de set. Tots aquests castells realitzats amb components de diferents colles barrejats, entre les quals gent de Minyons i dels Castellers de Terrassa, cadascú amb la seva camisa, com a Brussel·les. Acabat aquesta part es llegiria un manifest per part d’Òmnium Cultural i l’ANC i es clouria l’acte amb la interpretació del Cant dels Segadors per part dels grallers.

La convocatòria queda de la següent manera:

11:30h Convocatòria a la plaça de Jaume I
11:45h Cercavila fins a la plaça de la Vila
12:00h Realització dels pilars i el 4d7

Related Articles

Deixa un comentari