Teixidors inaugura nova boutique al Centre Cultural Terrassa

No Comment

El nou establiment substitueix l’antiga botiga situada al Raval de Montserrat i aposta per una arquitectura moderna i elegant que apropi la marca tèxtil als terrassencs.

El passat 22 de desembre  es va obrir la nova boutique de la marca Teixidors, presentada oficialment el 16 de desembre en un acte d’inauguració amb representants del teixit empresarial local i membres del consistori, ha estat dissenyada per l’arquitecte egarenc Jan Baca i ocupa una superfície d’uns 70m2.

L’entrada de l’establiment es caracteritza per una estructura elegant i senzilla, completament envidriada i transparent, que deixa entreveure l’interior del comerç tèxtil, on hi destaca la presència d’un teler tradicional i una extensa exposició de xals, mantes i plaids confeccionats amb matèries primeres de gran qualitat.

L’obertura del nou espai, situat entre l’entrada principal i el restaurant del Centre Cultural Terrassa, és el canvi més visible que la marca ha viscut des que la Fundació President Amat Roumens – Fupar va adquirir la unitat productiva de Teixidors el setembre 2017.

Tornar a les arrels terrassenques

Exterior boutique Teixidors

El nou espai plasma la trajectòria i presència internacional de Teixidors, que actualment exporta i ven els seus productes tèxtils a prestigioses botigues i hotels de més de 35 països d’Europa, Àsia i els EUA. Amb la inauguració del nou establiment, la firma vol donar a conèixer el projecte en l’àmbit local i busca apropar el seu producte confeccionat a Terrassa als ciutadans.

En aquest sentit, la Directora Mànager de Teixidors, Johanna Thörnblad, afegeix: “Amb el nou establiment busquem connectar la marca internacional amb el seu origen, és a dir, amb la ciutat de Terrassa i els seus ciutadans, ja que és aquí on neix el projecte i on es confeccionen les teles manualment”.

L’obertura de la nova boutique forma part de l’aposta per dinamitzar l’eix comercial de la zona nord de la Rambla d’Ègara. Durant l’acte d’inauguració, l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega López, va agrair “l’aportació que la Fundació Antiga Caixa Terrassa duu a terme en l’àmbit social i cultural de la ciutat” i va posar en valor la tradició tèxtil de la ciutat, plasmada ara també en el nou comerç de Teixidors.

Per la seva banda, el President de l’Antiga Fundació La Caixa, Ignasi Cusidó i Simon, va fer esment a la tasca que els treballadors de la marca tèxtil han dut a terme des de la seva fundació i que han fet de Teixidors una “marca de prestigi arreu del món amb productes d’alta qualitat i disseny”. Cusidó va afegir: “La nova boutique de Teixidors és el primer pas d’un futur ple d’èxit i creixement de la marca”.

Interior boutique Teixidors

Consum responsable i sostenible
La marca Teixidors compta amb un extens catàleg de més de 70 productes i 250 referències distribuïdes a tot el món, amb una facturació aproximada d’un milió d’euros. La base de les seves creacions és el treball manual basat en el respecte envers els materials amb una perspectiva mediambiental i social de consum responsable. Teixidors utilitza matèries primeres de gran qualitat, com les fibres naturals de caixmir i la llana de jac provinents d’una cooperativa a Mongòlia, o la llana Merino ecològica originària d’una petita granja de la Provença. L’ús de telers manuals permet que cada confecció es converteixi en una peça única plena de matisos que reflecteixen la individualitat de cada teixidor.

Sobre Teixidors
Teixidors és una entitat amb vocació social que fa possible la integració i independència econòmica de persones amb dificultats d’aprenentatge, donant ocupació a 35 persones al taller situat al C/Mas Adei (Terrassa). La firma, premiada en diverses ocasions pels seus dissenys, elabora peces tèxtils úniques seguint un procés de manufacturació manual mitjançant telers tradicionals de fusta. Des de setembre del 2017, és gestionada per la Fundació Fupar.

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER