[Miquel Mallafré] La crisi ja és història (Rajoy)

No Comment

Abans de que acabi l’any, us ho vull dir: l’atur segueix igual o pitjor (6 milions d’aturats). 12 milions de persones en el llindar de la pobresa i no para de créixer; 30% de pobresa infantil. La sanitat és un daltabaix, estem a les portes del copagament sanitari, 260.000 dependents sense atendre. L’educació a la UVI. Volen imposar el castellà com a la llengua única. El deute no para d’augmentar (1 bilió de deute). El fons de les pensions se l’han polit. Quasi bé 2 milions de llars sense cap ingrés. Ser corrupte surt gratis. 400.000 desnonaments. L’acomiadament segueix sent lliure. Treballs a precari i amb sous de merda. 390.000 joves exiliats. La gran mentida de la pujada del SMI l’any 2018: per cobrar-lo, el PIB ha de créixer un 2,5% i s’han de crear 450.000 llocs de treball. Retardaran la jubilació. Polítics electes a les presons. Catalunya és la culpable de tot, i a la seva bola. La justícia polititzada i en mans de l’executiu. Mitjans de comunicació a sou. El feixisme campant sense aturador. S’ha imposat l’espanyolitat. Responsables polítics que fan envermellir.

És difícil d’assumir, vivim en un país de dretes, molt de dretes, per tant no cal explicar amb massa ordre de detalls el que surt d’unes votacions. S’entén el vot del ric per allò de perdre privilegis, però el vot de l’obrer pobre és com escopir de cara contra el vent del nord. Si un país tan complex i gran com els EE.UU. està governat per un cretí xenòfob i racista, per què aquí no pot tornar a repetir un idiota manipulador i mentider com el que tots ja sabeu?

Deixem-nos ja d’endergues, la Transició va ser un frau, com a tal, el gran frau. De fet no ha existit mai, el que sí ha existit de manera real és un fenomen de màrqueting polític i de propaganda per disfressar la realitat. La Carta Magna no ha estat l’obra de la reconciliació nacional com diu la tragèdia que ens van vendre. Tot ha estat un muntatge, una gran mentida, pura propaganda.

La crisi ja és història, sr. Rajoy?” Espanya està més a prop de fracturar-se o de rebentar que no pas d’un altra cosa. El que sí que us puc assegurar és que l’únic que se’ls dóna bé, és robar. BON ANY!

miquel mallafré, 27 de desembre de 2017

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER