El Cor de Montserrat repetirà el concert ‘Nadal Llum i Misteri’ el 7 de gener

No Comment

Davant l’èxit de públic del concert de temàtica nadalenca Nadal Llum i Misteri que el Cor Montserrat va oferir fa dues setmanes a les Esglésies de Sant Pere de Terrassa, es confirma la programació d’un nou concert el proper 7 de gener a les 18h a la mateixa seu.

Les entrades per al concert es poden adquirir de forma anticipada per 10 euros, els dimarts, dimecres i dijous de 9h a 13h i de dilluns a divendres de 17h a 20h a la Secretaria d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, o bé de dimarts a diumenge de les 18:30h a les 20:30h a la sala d’Exposicions d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals (accés pel C.Teatre, 2). El preu de l’entrada a taquilla el mateix dia del concert serà de 12 €. Els socis d’Amics de les Arts les poden adquirir de forma anticipada per 10 €.

Al final del concert, el Cor Montserrat convidarà a tothom a una bona degustació de neules i torrons, per gentilesa de les empreses col·laboradores Els Xixonencs de Terrassa i Gran Anyada Vins i Caves.

 NADAL LLUM I MISTERI

Nadal Llum i Misteri és una cantata de nadal per a rapsode, solistes, cor mixt i orquestra. Es tracta d’un musical de tema nadalenc que fa una reflexió sobre com són tractades avui aquestes festes i sobre quin és el veritable sentit del Nadal. Aquest missatge es transmet mitjançant la música i la poesia.

El fet que la música vagi completament lligada a la poesia demostra que el compositor, Francesc Vila, ha sabut copsar el sentit profund d’aquest missatge i ha aconseguit que la música no destenyís la força del text sinó que el sublimés.

El principal atractiu de l’obra rau en la gran diversitat d’estils de cançons que la conformen. Es fa difícil definir-la dins un determinat gènere, atès que la peculiaritat que té és aquesta varietat musical. Així doncs, al costat de cançons senzilles i delicades, es pot trobar un cant més solemne que evoca un ambient més religiós, una cançó amb aire de dansa o un tema més modern i festiu.

Cor Montserrat

Solistes: Mireia Sancerni, Neus Puig, Antoni Perarnau, Dídac Sànchez

Orquestra d’alumnes i ex alumnes del Conservatori de Manresa

Rapsoda: Ota Vallès

Direcció: Francesc Vallès

Música de Francesc Vila

Textos de Joan Farràs

Deixa un comentari