Reconegudes figures internacionals protagonitzen la gala ‘Circ de l’Any’ demà 30 de desembre

No Comment

Demà 30 de desembre torna la producció anual de circ de la mà de l’Associació de Circ Tub d’Assaig 7’70 al Centre Cultural.

Enguany els artistes convidats porten un espectacle multidisciplinar i ple d’energia adreçat a tota la família. Una gala que ja arriba a la seva onzena edició i que s’ha creat especialment per l’ocasió. El Circ de l’Any, una proposta creativa i diferent per a tots els públics i que combina diferents especialitats de circ: acrobàcies, diàbolos, clown, etc. Entre els artistes convidats hi figuren estrelles conegudes en l’escena internacional i formades a les millors escoles de circ del món.

Stephanie Bouchard
Atreta per l’acrobàcia des de molt aviat, Stéphanie estudia a l’Escola Nacional de Circ de Montreal durant quatre anys on s’especialitza en la disciplina de cable. Un cop acabada l’escola participa com a artista de circ en diversos projectes al Canadà.

Rubén Martín
Forma part de la primera promoció de l’Escola de Circ Rogelio Rivel de Barcelona, on descobreix noves tècniques de circ com l’acrobàcia o el claqué. Ha actuat amb companyies reconegudes internacionalment: Yllana o Mayumana. Ha estudiat a l’Escola Nacional de Circ de Montréal en la qual s’ha especialitzat en clown i bicicleta acrobàtica.

Aime Morales
El veneçolà Aimé Morales Zubia ha estat reconegut internacional amb dues medalles d’or al 35è Festival Mundial de Circ celebrat a París (2014) . Morales es va formar en malabars i clown a Venezuela i va donar el salt a Europa amb el Botnis International Clown a Evissa. També s’ha format a l’escola Rogelio Rivel de Barcelona i a l’Escuola Di Circo de la Societa Gimnastica de Torí. Va estudiar a Brussel·les la Diplomatura en Artes Circenses de l’Ecole Superieure du Cirque.

Related Articles

Deixa un comentari