La UPC presenta el primer sastre virtual que encerta la talla en les compres de roba ‘on line’

No Comment

El sistema permet reduir significativament les devolucions del comerç electrònic de roba.

L’Institut d’Investigació Tèxtil i Cooperació Industrial (INTEXTER) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) coordina el projecte europeu MORPHEOS, en el marc del qual s’ha desenvolupat l’aplicació ‘ISizeYou’ que, com si fos un sastre virtual, pren les mides per encertar amb la talla més escaient en les compres de roba per Internet.

Gràcies a aquest sistema, les empreses que venen roba a través d’internet poden oferir als seus clients, d’una manera molt senzilla, la possibilitat de prendre’s les mides del cos. A partir de dues fotos enviades mitjançant un dispositiu mòbil, l’aplicació ‘ISizeYou’ proporciona de manera precisa la talla de roba més escaient en funció de les mides de cada persona.

Aquest és el primer sistema que garanteix als usuaris una eficàcia total en el moment d’escollir la talla en les compres de roba per internet, el qual es podria aplicar en altres articles de de venda en línia.

Coordinat per l’INTEXTER de la UPC, al Campus de Terrassa, el projecte MORPHEOS està finançat pel programa Horizon 2020 de la Unió Europea i compta amb la participació de la Universitat Tecnològica de Munich, l’Institut Tecnològic Metalmecànic de València, de les empreses iDeal i Holonix i de la botiga de roba italiana Piazenza.

Deixa un comentari