‘Abandónate mucho’, espectacle crític i humorístic de las XL al Candela aquest diumenge

No Comment

 

El proper diumenge 21 de gener, a les 20 hores, el duet XL porten a Terrassa el seu espectacle ‘Abandónate Mucho’, disposades a criticar l’amor romàntic a base de música i humor. La cita serà a l’Ateneu Candela (C/Montserrat, 136), amb taquilla inversa, i organitzat per la productora local L’Embarral.

Las XL són les actrius Nía Cortijo i Marta Sitjà i fa anys que passegen pels escenaris de tot l’estat espanyol el seu cabaret antiromàntic ‘Abándonate mucho’. Cansades de rebre les fletxes de Cupido, i tot i saber que aquest és immortal, han decidit disparar-li elles unes fletxes carregades de música, bon humor i feminisme.

‘Abandónate mucho’ és un espectacle músico-teatral que deconstrueix el mite de l’amor romàntic. Una creació original de Las XL en les que es transformen en princeses, cupletistes, ionquis, seductores i tot tipus de dones per explorar tots aquells tòpics sobre l’amor que veiem constantment a la televisió, les pel·lícules, els anuncis i que sovint ens acabem creient. ‘Abandónate mucho’ és, doncs, una mirada crítica i feminista a la manera com es viu l’amor avui en dia però és una crítica carregada de bon humor i música.

L’espectacle ja es va poder veure a Terrassa dins la programació del Festival TNT amb un
gran èxit de públic i ara tornen a la ciutat per llançar un nou dard a Cupido.

Related Articles

Deixa un comentari