[Carles Rodríguez] Perquè hem facilitat l’aprovació del Pressupost 2018 a Viladecavalls?

No Comment

En primer lloc és important remarcar que l’aposta de Fem Viladecavalls era i és sumar per un veritable govern de canvi a Viladecavalls que posi les polítiques socials al centre. La correlació de forces i els pactes de govern actuals entre CiU i PSC impedeixen, però, aquesta possibilitat.

Davant d’aquesta realitat, des de Fem Viladecavalls hem volgut incidir de forma decisiva en aquest pressupost que considerem un dels més importants de la legislatura.

El resultat de diverses reunions de diàleg i negociació amb el govern ha estat la incorporació de més de 300 mil euros al capítol d’inversions. 245 mil d’aquests aniran a la millora del carrer Pintor Greco, una de les zones de Viladecavalls més degradades i que suporta des de fa anys l’impacte del 4rt Cinturó. Farem un seguiment minuciós per tal que aquesta millora vagi en paral·lel a l’adequació de la zona verda adjacent a les plataformes. Can Trias mereix una zona d’esbarjo a l’alçada que compensi d’alguna manera l’impacte d’una infraestructura faraònica com és la del 4rt Cinturó.

D’altra banda, per primera vegada, es dedicarà una partida específica de 65 mil euros a l’adquisició d’habitatge social per a persones que estiguin en una situació d’emergència per desnonament o altres dificultats econòmiques. Viladecavalls ha de començar a fer-se amb un parc d’habitatge propi per fer front a una nova bombolla immobiliària que se’ns ve a sobre.

Per últim, hem acordat la instal·lació d’estacions de càrrega de vehicles elèctrics, una aposta de present i futur per la reducció d’emissions i a mobilitat sostenible al nostre poble. Seguim fent Viladecavalls!

Carles Rodríguez Herencia, Ex-alcalde de Viladecavalls i portaveu de Fem Viladecavalls

Related Articles

Deixa un comentari