Les fotografies del concurs Foto Ègara 2017 s’exposen del 20 de gener al 24 de febrer al Centre Cultural

No Comment
Fotografia de Pep Mota, 3r classificat en el concurs Foto Ègara 2017.

FOTO ÈGARA 2017 és una exposició col·lectiva del concurs social de fotografia organitzat pel Fotoclub Terrassa. El nom del concurs “Foto Ègara”, fa referència al mític concurs de fotografia “Trofeu Ègara” organitzat pel Fotoclub Terrassa en els seus inicis amb una gran transcendència en l’àmbit nacional e internacional.

Aquesta col·lectiva recull una mostra de les fotos més valorades que han presentat els socis i sòcies del Fotoclub Terrassa al 2017, amb cinc convocatòries. Els temes de aquesta edició han estat: paisatge, retrat en blanc i negre, fotografia de carrer “street “, concerts i marina.

Els autors de aquesta mostra són:

Jordi CHAMAGUÉ
Antoni BOIXADOS
Sebastian GABARRÓN
Francesc IÑIGUEZ
Toni LLUCIÀ
Antonio MAKEDA
Jordi LÓPEZ
Xavier MAÑAS
Elena MARFÀ
Joan MARTÍNEZ
Xavier MARTÍNEZ
Rubén MITJAVILA
Pep MOTA
Dolors PEREGRINA
Virgili VERA
Xavier VILAMANYÀ

Deixa un comentari