La secció de fotografia d’Amics de les Arts exposa els seus treballs fins el 9 de febrer

No Comment
Fotografia: Àlex Monfort

Els components del Grup Fotogràfic d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals han unit en una exposició els seus treballs, la qual s’inaugura aquest dissabte 3 de febrer, a les 19h, a l’Espai Cúpula, accés pel carrer Sant Pere, 46, 1er. 

La secció de fotografia de l’entitat creu que és la millor forma de donar a conèixer als actuals components del grup. A més, volen fer una carta de presentació i fer palès el seu interès pel treball i la divulgació de la fotografia.

L’entrada és lliure i romandrà oberta fins el 9 de febrer. Els horaris de visita a l’exposició són els matins de dimarts, dimecres i dijous de 9 a 13 hores. Tardes de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.

Related Articles

Deixa un comentari