Defensant les pensions públiques al Parlament Europeu

No Comment
Mmembres de la delegació presenten l’estat de les pensions en una de les sales del PE. Foto CEDSPP

Per defensar el sistema públic de pensions de l’Estat espanyol, una delegació de la Coordinadora Estatal per la Defensa del Sistema Públic de Pensions, viatjà al Parlament Europeu el passat 30 de gener. La coordinadora agrupa el conjunt de marees pensionistes, entre les quals la de Terrassa.

En aquesta jornada, realitzada conjuntament amb representants de Grècia, Itàlia i França, membres de la Coordinadora Estatal van presentar l’estat de les pensions a Espanya, així com del sistema de seguretat social en el seu conjunt.

Degut a la importància d’aquesta mobilització, des de la Marea Pensionista s’ha expressat indignació pel fet que cap mitjà d’informació es fes ressò del fet. En tot cas, afegeixen, «no ens ha estranyat, tenim clar que les forces amb interessos sobre els diners que mouen les pensions, són molt poderoses».

Clar que la decisió d’anar endavant no té aturada, car «considerem que la defensa de 9 milions de pensionistes no ha de ser silenciada».

Redacció

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER