Arrenca una campanya de donacions per fer possible la 3a Fira del Llibre Feminista de Sabadell

No Comment
Presentació de llibre a l’edicició 2017 de la Fira del llibre feminista de Sabadell

La iniciativa vol, donat l’èxit de les edicions passades, ampliar l’espai d’exposicions de llibres, les actuacions, les ponències i les presentacions

Arrenca una campanya de micromecenatge per fer possible la 3a Fira del Llibre Feminista de Sabadell. El projecte busca consolidar un espai per al debat i l’intercanvi d’idees feministes i hi participen la Xarxa d’Economia Solidària de Sabadell i Bruixes del Nord.

A més, la fira pretén ser un espai des del qual es donin a conèixer editorials i projectes compromesos amb els valors que emanen de la Fira i basades en un model cooperatiu. Enguany, i amb més de 15 editorials participants en la darrera edició, la fira es planteja fer un salt endavant, consolidant el projecte i ampliant el seu abast més enllà de la nostra comarca. “Necessitem seguir engrandint el projecte”, demanen els organitzadors de l’esdeveniment.

En concret, la fira busca, donat l’èxit de les edicions passades, ampliar l’espai d’exposicions de llibres, les actuacions, les ponències i les presentacions. En total, compten amb un pressupost de 9.000 euros, que sufraguen els col·lectius organitzadors, però enguany volen fer un esforç per créixer una mica més.

Amb els diners del micromecentatge, la fira podrà adquirir carpes, material elèctric, cadires o equips de so que fins ara havien de llogar i que a partir d’ara volen tenir per a properes edicions. Els diners recollits també serviran per pagar els desplaçaments dels ponents.

A canvi, les persones que facin donacions podran rebre samarretes de l’edició de l’any passat, bosses de cotó serigrafiades, punts de llibre, xapes i, a més, podran guanyar un sopar per a dues persones a l’espai de cuina del Casal Independentista de Sabadell, Can Capablanca.

Social.cat

Related Articles

Deixa un comentari