Divendres 9 de febrer s’inaugura als Amics de les Arts l’exposició fotogràfica ‘V14’, de Clàudia Borràs

No Comment

Aquest divendres 9 de febrer s’inaugura als Amics de les Arts i Joventuts Musicals l’exposició de fotografia “VI4”, amb obres de la fotògrafa Clàudia Borràs. La inauguració de l’exposició serà a les 7 de la tarda i comptarà amb la presència de l’artista.

L’exposició estarà oberta fins el dia 1 de març. L’horari de visita és de dimarts a diumenge de 18:30 a 20:30 del vespre, accés pel carrer de Teatre, número 2.

Declaració artística:

La interpretació i la vivència de la realitat que ens envolta estan en gran part condicionades pels cànons deliberadament generats pel sistema politicocultural global. Però, mirades alternatives als canons estètics imposats son possibles.

Per il·lustrar-ho, he escollit tractar l’ambivalència de la vulva: si bé, ara i aquí, la seva representació no està proscrita com en èpoques passades, no és menys cert que encara segueix sent objecte de prejudicis i fins i tot, d’estigma en certs àmbits. 

Un cop focalitzats els òrgans sexuals femenins, he volgut treballar-hi amb tècniques fotogràfiques manuals, amb les que em sento identificada i coneixedora. Les còpies per contacte emulsionades amb fotoquímics sobre paper d’aquarel·la, mostren les pinzellades irregulars que potencien la singularitat de cada una de les imatges i en conjunt, constitueixen una sèrie unitària, explicita i subjectiva.

Clàudia Borràs 

Deixa un comentari