Prodis promou amb un vídeo de Star Wars la seva campanya per adquirir una nova furgoneta

No Comment

A través de la campanya #ElRetornDeLaFurgo, Prodis anima a persones i empreses a que col·laborin per poder adquirir un vehicle de nou places pel desplaçament de persones que viuen i treballen a l’entitat.



Després de dos mesos d’haver iniciat la campanya, l’entitat llença un nou vídeo per seguir recordant i animant a la gent a participar-hi. Prodis recuperarà el vehicle del costat fosc amb les donacions de persones i empreses que col·laborin amb la campanya. En agraïment els noms i logos dels qui hi hagin participat s’imprimiran a la xapa del nou vehicle.

Aquesta campanya permetrà aconseguir a l’entitat un vehicle de nou places per seguir garantint el millor servei i qualitat de vida a totes les persones que viuen i treballen a Prodis.

El que té de peculiar i diferent aquesta campanya és que les persones i empreses que hi participin, amb una donació de 30 i 120 euros respectivament, vestiran amb els seus noms i logos la nova furgoneta. Així Prodis, vol reconèixer i agrair l’esforç i participació de la gent, ja que sense aquesta gran ajuda no podria adquirir aquest nou vehicle.

Prodis segueix amb la seva campanya de micromecenatge #ElRetornDeLaFurgo, que fa referència a la clàssica saga de ciència ficció d’Star Wars. Aquest cop el protagonista és Darth Vader qui s’ha apoderat de La Furgo.

Related Articles

Deixa un comentari