Prodis presenta aquest divendres l’obra de teatre ‘Blanca 2.0’

No Comment

Blanca 2.0 és l’atrevida i moderna versió de la Blancaneus que presentaran els Centres Ocupacionals de Prodis al Teatre Principal de Terrassa el pròxim 23 de febrer a les 18h.


Aquest divendres 23 de febrer, el Teatre Principal de Terrassa acollirà la versió més moderna i atrevida de la Blancaneus que mai s’hagi vist a la nostra ciutat: la “Blanca 2.0”.

Fa deu anys que els Centres Ocupacionals de Prodis (Centres de Teràpia Ocupacional i Centre de Paràlisi Cerebral) realitzen una obra de teatre conjunta a la nostra ciutat. També, des de fa dos anys, són ells mateixos qui reescriuen i adapten el guió de l’obra de teatre que representaran. 

En total han estat 25 persones les que, durant un any, han estat treballant en el guió d’aquesta obra i assajant fins l’últim detall per deixar aquest divendres al públic del Teatre Principal ben bocabadat. Abans de l’obra hi haurà l’actuació de la Coral de Prodis, que farà una selecció del seu millor repertori per donar la benvinguda al públic.

El cost de l’entrada és de 5 euros. A partir de la tercera, tenen un cost de 3 euros. Les entrades es poden comprar als centres de Prodis:

  • Nou Espai de Prodis, Plaça del Tint, 6.
  • Centre Ocupacional de Reina de la Pau, Pau Marçal, 136.

 

Related Articles

Deixa un comentari