Amics de les Arts i Joventuts Musicals dona suport a la vaga feminista

No Comment

La Junta Directiva d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals ha pres l’acord d’adherir-se a la vaga feminista convocada per al pròxim dijous 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de la Dones, i per tant les nostres instal·lacions romandran tancades durant tot el dia.

Considerem imprescindible secundar la vaga per fer visible la importància del treball domèstic i de cures que encara segueix recaient de forma majoritària sobre les dones; per combatre la discriminació salarial i l’assetjament sexual en l’àmbit laboral; per denunciar la infravaloració de l’aportació femenina al món de les arts i la cultura creativa; i per dir prou a les violències masclistes que de manera quotidiana pateixen les dones, sigui quina sigui la seva edat i condició.

Visca la lluita feminista!

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER