Òscar Montes, nou cap de colla dels Bastoners de Terrassa

1 Comment

L’entitat va celebrar diumenge la seva assemblea anual

Òscar Montes Recasens és el nou president i cap de colla dels Bastoners de Terrassa. Montes, amb 39 vots, va guanyar la votació a l’assemblea general de l’entitat, celebrada aquest cap de setmana. L’altra candidatura, que va obtenir 27 vots, la va presentar Teresa Garcia Espada, qui ha ocupat els càrrecs els darrers dos anys. A Bastoners de Terrassa ambdós càrrecs han recaigut en la mateixa persona des de la fundació de l’entitat.

Montes és membre de Bastoners de Terrassa des de 2009. L’any següent va començar a fer de monitor de canalla i entre 2015 i 2016 va ser responsable de les colles infantils. A la seva candidatura formava tàndem amb Marc Armengol, qui ocuparà el càrrec de secretari. Armengol porta també prop de 10 anys a la colla, en fa dos que és monitor i també ha tingut càrrecs en juntes anteriors.

Els càrrecs de vicepresidenta i tresorera els mantindran les persones que ho havien estat a la junta anterior (Mònica Estruch i Roser Roura, respectivament).

La resta de la junta (vocalies de vestuari, músics, sortides, comunicació, etc.) la conformen prop d’una dotzena de persones, més de la meitat de les quals formaven part també de l’anterior junta.

També ha estat novetat la creació de dues vocalies noves: pedagogia, encarregada de preparar tallers, aportar recursos pels monitors, elaborar material didàctic, etc; i la de mares i pares de canalla, que pretén potenciar la implicació de les persones que no tenen cap més vincle amb la colla que el fet de tenir un fill o filla que hi balla.

L’assemblea es va celebrar diumenge a la tarda al local dels Minyons de Terrassa, amb una setantena de participants. Durant la reunió també es van avançar algunes de les actuacions previstes per aquest any, destacant la cinquena Bastonada del Vallès, el proper més d’octubre, que enguany organitzaran els Bastoners de Terrassa, on es preveu la participació de colles de tota la comarca.

Related Articles

1 Comment

  1. Teresa Garcia Espada

    L’assemblea ordinària dels Bastoners de Terrassa eses va celebrar a l’escola Lanaspa-Giralt entre les 18h i les 21h del diumenge 4/03/18

Deixa un comentari