El portal Kaosenlared, en plena campanya per mantenir la seva tasca de contrainformació

No Comment

L’històric portal de contrainformació i anticapitalista Kaosenlared, tot un referent mediàtic en aquest costat de l’Atlàntic i gran part d’Amèrica Llatina, busca obtenir recursos i aportacions per part dels seus lectors. Per això està duent a terme una campanya de micromecenatge, tal com ve fent els darrers anys. A través del lema “Sigamos construyendo antiresistencia”, la campanya es troba en marxa i oberta fins el 10 d’abril a través del portal Goteo.org.

Els membres de kaosenlared volen garantir la seva supervivència econòmica i mantenir la seva presència diària a la xarxa. Com diuen en el seu argumentari, “en aquests moments en què es fa imperiós garantir la llibertat d’expressió i els drets democràtics”. Totes les persones que treballen a Kaosenlared ho fan de forma voluntària.

La web Kaosenlared ja té un llarg recorregut, des de que va néixer l’any 2001. Els seus orígens es remunten a la ràdio lliure local del barri de Ca n’Anglada, Ràdio Kaos. De fet, un dels fundadors de Kaosenlared és Manel Màrquez, historiador i actual president del Centre d’Estudis Històrics de Terrassa.

Deixa un comentari