L’ESEIAAT acull el 43è simpòsium per un consum intel·ligent de l’energia

No Comment

Demà dimecres, dia 21 de març, a partir de les 9h l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) acollirà el 43è simpòsium de l’Asociación española de químicos y coloristas textiles (AEQCT), que porta per títol ‘Eficiència energètica: consum intel·ligent de l’energia’.

Al simpòsium participaran i assistiran especialistes i representants d’empreses del sector de la química colorista, la tintura, l’estampació i els acabats, que debatran i exposaran metodologies i processos relacionats amb la seva activitat industrial i l’estalvi energètic.

L’esdeveniment serà inaugurat pel director de l’ESEIAAT, Xavier Roca, i el president de l’AEQCT, Carlos Aguilar, i comptarà  amb una taula rodona moderada per Francesc Ribera, Cluster Manager del Cluster de l’Energia Eficient de Catalunya, en la qual participaran representants de les empreses Archroma, Circutor, Hidrocolor i Unitin.

També hi participaran amb diverses ponències representants de les empreses Lavola, Energy Tools Consulting i Tanatex. El programa complet del simpòsium es pot veure aquí

En el decurs de l’acte es donaran a conèixer els treballs finalistes de la 29ena edició dels premis AEQCT.

Web del simpòsium: http://www.simposiumaeqct.com

Related Articles

Deixa un comentari