Col·laboració entre Prodis i Parc Vallès per patrocinar les activitats esportives de l’entitat social

No Comment

Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca i el Parc Vallès de Terrassa signen un acord de col·laboració per segon any consecutiu.


Amb l’objectiu de promoure les activitats esportives en pro de la igualtat d’oportunitats per a les persones amb discapacitat i de la seva inclusió a la societat, el Parc Vallès i Prodis han arribat a un acord per patrocinar l’entitat egarenca dels seus dos equips de bàsquet i tres equips de futbol. Els esportistes, en total 24 de bàsquet i 22 de futbol, vestiran el logotip del centre comercial a la roba de joc.

La secció d’Esports de Prodis, igual que moltes altres seccions d’esport d’entitats del tercer sector, no compten amb cap tipus de suport econòmic per part de la Generalitat. Així doncs, compten amb les aportacions puntuals de l’Ajuntament, entitats privades o, fins i tot, persones que amb campanyes com La Cistella de Prodis (https://prodis.cat/ca/campanyes/omple-la-cistella/), on es demanen diners per nous estics d’hoquei, entre d’altres, fan donacions que fan possible renovar el material dels esportistes. A banda d’això, normalment els monitors d’aquestes activitats són voluntaris, però també és imprescindible comptar amb professionals contractats per poder gestionar i realitzar les activitats de la millor manera possible.

Des de Prodis asseguren que “el compromís i vinculació d’una empresa com és Parc Vallès amb la secció d’esports de Prodis és una gran ajuda i suport que assegura una estabilitat als equips de la fundació”. L’èxit d’iniciatives com aquesta, queda palès en actes com la passada Nit de l’Esport de Terrassa, on un dels equips patrocinats per Parc Vallès, l’equip A de bàsquet Sant Pere, va guanyar el premi a “Esport adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual”.

Redacció

Deixa un comentari