Dissabte torna el karaoke Musikoteràpia amb Karla Ramos a l’Ateneu Candela

No Comment

La Karla amb K torna amb Musikoteràpia, el karaoke més canalla de Terrassa.

Des de 2007 i durant cinc anys Musikoteràpia, el karaoke més canalla de la ciutat, va ser un clàssic de les nits de Terrassa. Musikoteràpia, de la Karla amb K, era molt més que un karaoke. Al llarg de la nit, a més a més de les cançons habituals, la Karla Ramos, entre cançó i cançó, feia aparèixer tot tipus de personatges. Des de músics coneguts com Eminem, Amy Winehous o Marilyn Manson, fins a personatges inventats que es van acabar convertint en clàssics. Amb aquests ingredients i el show que oferia la Karla, actriu amb una àmplia experiència en espectacles d’improvisació, Musikoteràpia es va convertir en una cita obligada.

Dissabte 14 d’abril, només per una nit, Musikoteràpia tornarà a l’Ateneu Candela. Una ocasió irrepetible per reviure-ho o per descobrir-ho si no en vau tenir l’oportunitat anteriorment.

El preu de l’entrada és de 6€ amb consumició. L’aforament és limitat, i les entrades estan a la venta al Cafè del Candela.

Aquest espectacle està programat per l’Embarral. 

 

Related Articles

Deixa un comentari