Torna la Fira de la Gent Gran de Terrassa, al Recinte Firal, 14 i 15 abril

No Comment


En paral·lel al certamen, s’han programat activitats al Centre Cultural Terrassa aquesta setmana i la vinent

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Promoció de la Gent Gran, i la Federació de Centres i Associacions de Gent Gran de Terrassa i Comarca (FCAGG), torna a celebrar la Fira de la Gent Gran el proper cap de setmana, 14 i 15 d’abril. La Federació és l’encarregada de coordinar les entitats participants i les activitats que es duran a terme. El programa inclou un ampli ventall d’activitats, des d’espectacles i exhibicions de balls, a tallers, exposicions i havaneres. La majoria d’activitats van a càrrec dels socis i de les sòcies de les entitats, clubs i associacions de la gent gran de Terrassa.

A més de les actuacions, la Fira de la Gent Gran acollirà un concurs de pintura ràpida el matí de dissabte. Les persones que hi vulguin participar hauran de dur el seu material. A les 9 h es començarà a pintar, amb un tema que s’anunciarà el mateix dia, i les obres s’hauran de lliurar a les 14 h. Els premis del concurs seran entrades per espectacles del Centre Cultural Terrassa i vals per material de pintura.

El punt i final d’aquest cap de setmana festiu serà un ball de cloenda, obert a tothom. Per assistir-hi caldrà fer un donatiu d’un euro que anirà destinat al Centre de Distribució Social d’Aliments El Rebost.

Activitats al Centre Cultural

Complementàriament a la fira d’entitats, el Centre Cultural Terrassa obrirà les seves portes per acollir una quinzena d’activitats, que en molts casos representaran la culminació de l’activitat de tot l’any a diverses entitats. Així, demà dimarts, 10 d’abril, entre les 16.30 i les 19 h tindrà lloc una desfilada de vestits de paper i un concert de corals a càrrec dels casals de Gent Gran Terrassa Centre, Ca n’Aurell, La Maurina, Anna Murià i l’Antiga Coral de Can Roca.

Dimarts, 17 d’abril, hi actuaran els Coros Rocieros de Can Roca i Sueños Blancos, i també hi haurà representacions teatrals a càrrec dels casals de Can Boada, Can Roca, Ca n’Aurell i Les Arenes. Finalment, dimecres 18 d’abril hi actuarà el Cafèteatre de la Gent Gran del Districte 5 i les representacions de l’associació Aires Nuevos i els casals de Sant Pere Nord, Can Parellada i Terrassa Centre. Aquest darrer dia també es lliuraran els premis del concurs de pintura ràpida celebrat durant la Fira de la Gent Gran. Cadascun dels tres dies l’entrada al Centre Cultural costarà també un euro, que es destinarà a El Rebost.

Prop de 8.000 assistents el 2017

L’Ajuntament de Terrassa i la Fderació de Centres i Associacions de Gent Gran de Terrassa i Comarca (FCAGG) van recuperar l’any passat la Fira de la Gent Gran al recinte firal, després que el 2008 es va deixar de fer en aquest espai. L’edició de 2017 va aplegar unes 1.800 persones al recinte firal, mentre que les sessions al Centre Cultural Terrassa van atreure en conjunt al voltant de 6.000 espectadors.

Related Articles

Deixa un comentari