“Kms per la Llibertat” un projecte solidari que vol posar de manifest el suport a totes aquelles persones que han estat privades de llibertat per les seves idees

No Comment

 

El projecte “Kms per la llibertat” entra en la seva última fase per les inscripcions. La iniciativa, que es durà a terme del 27 al 30 d’abril, té com a objectiu transmetre el suport incondicional a totes aquelles persones que,  injustament, s’han vist privades de llibertat per defensar de forma pacífica les seves idees .

Correm per la Democràcia organitza amb el suport de Set de Córrer, Seleccions Catalanes i l’ANC un important repte esportiu, solidari, paritari i reivindicatiu. Consisteix en recórrer a peu, rellevant-se cada 10 quilòmetres, una distància lleugerament superior a 700 quilòmetres que pretén arribar fins als centres penitenciaris on es troben reclusos els nostres polítics per defensar pacíficament les seves idees.

Sota els pilars que sostenen “Kms per la llibertat” és troben la solidaritat, la justícia, l’esforç, la cooperació, la constància i la perseverança, l’objectiu i  finalitat és acompanyar de forma simbòlica i fer visible que no és normal la situació que s’està vivint, exigint democràcia, diàleg i justícia.

 

 

Més informació del projecte a:

Related Articles

Deixa un comentari