Per la llibertat de presos polítics, els CDR en el tancament de la diada de Sant Jordi

No Comment
Pancarta dels CDR locals demanen la llibertat dels presos polítics a la plaça Vella. Foto PV

Els CDR terrassencs van protagonitzar el tancament de la diada de Sant Jordi d’enguany amb el desplegament d’una gegantina pancarta en favor de la llibertat dels presos polítics a la plaça Vella, durant de les actuacions dels grups de cultura popular.

Les milers de persones que omplien de gom a gom la plaça van aplaudir l’aparició de la pancarta al final de la interpretació d’Els Segadors per part de les gralles de Minyons i Castellers de Terrassa que tot just iniciaven la seva actuació, just al final d’aquesta novament gran celebració del dia del llibre i de la rosa. Una celebració que es desenvolupà dintre de la normalitat i amb la massiva participació que sempre la caracteritza.

Aquesta vegada, però, amb la marca forta i clara de la reivindicació de les llibertats, la democràcia, l’alliberament de les preses i presos polítics i el retorn de les persones exiliades. Una onada reivindicativa i d’interès que es va veure clarament expressada en els títols més venuts durant la jornada, entre els quals Operació urnes, de Laia Vicens i Xavier Tedó; i Dies que duraran anys, de Jordi Borràs.

Redacció

Related Articles

Deixa un comentari