[Miquel Mallafré] Fa més por un jutge que un violador

No Comment

Que la justícia consideri que no va haver-hi violació i que condemni a “la manada” a 9 anys per “abús sexual”, converteixi als jutges en tres membres més de “la manada”. Qui jutja als jutges? Quina societat de merda han creat? Com es pot suportar tanta ignomínia?

M’ho temia. En un cas de violació és la víctima la que ha de demostrar que es va resistir. Ho sento, és una aberració, un ultratge que omple de vergonya a tot el sistema judicial espanyol. A Espanya la justícia és esperpèntica, un deliri, un desvari, aquest cas (al marge del Llarena) és una prova més. Pel que es veu a Espanya matar o violar surt a compte, pensar diferent és terrorisme. Queda clar que davant d’un GC i un militar, les dones estan desprotegides. Recordeu que el jutge Ricardo González (un dels tres, el que els ha declarat “no culpables”), li va dir a la noia violada: “Ha quedado claro que daño, dolor, no sintió usted”. No sr. jutge, va sentir un gustasso enorme. Un somni fet realitat, una explosió dels sentits en un replà cutre d’una escala. Qui no volia sexe amb aquests cavallers saturats de testosterona, violents físics i emocionals en un romàntic portal? Quanta gent de la resta del país podrien resistir-se davant cinc bèsties com aquestes? Vet aquí el somni que desitja tota noia només complir els 18 anys. O simplement era la porca fantasia del sr. jutge?

Les dones estan venudes, indefenses. Si per casualitat a aquests jutges els agafés un armari encastat de dos metres d’alçada i els fotés una bona mortadel·la per via rectal sense el seu consentiment, reconsiderarien la seva postura? Per aquests jutges una noia en un portal envoltada per cinc goril·les no és una situació d’intimidació. El mateix que si cinc goril·les t’envolten en un carreró desert i et demanen la cartera. Com no hi ha intimidació ni violència implícita, et negues. I que comenci l’aventura, a veure si després ho expliques.

Insisteixo, sento dir que no em sorprèn. Ara, en un parell d’anys, al carrer. Aquest país passa pàgina ràpid. I l’altre violació, la que aquests mateixos energúmens van fer a Còrdova, sense jutjar. De fet, han estat 9 anys per una qüestió mediàtica i pel rebombori social, de no haver estat així aquests jutges els hagueren absolt a tots. Si els restem la presó provisional, compliran 7 anys, que en realitat quedaran en res. Compareu la broma amb l’afer d’Alsasua. La defensa d’aquests goril·les ha anunciat un recurs a la sentència per rebaixar les penes. Suposo que sabeu que el GC i el militar estan en una caserna militar i no en una presó amb presos comuns.

Segueixo sense processar la repugnància que m’ha provocat aquesta sentència. No puc imaginar-me el que deuen estar sentint les dones d’aquest país, començant per la víctima, davant d’aquest despropòsit. Espero que fins l’última d’elles, de vosaltres, es faci escoltar. Això s’ha d’aturar d’alguna manera. Que no és violència, diuen. Per atacar a l’ independentisme s’amplia el concepte de violència fins al darrer extrem (xiular l’himne espanyol, és violència. Portar el color groc, és violència…). Després arriba un grup de jutges masclistes de l’Opus Dei, i amb els seus sants collons, diuen que: “Una violació en grup a una noia no és violència”. No es pot tolerar ni un segon més. Aquest país ha de petar per algun lloc amb protestes massives. S’ha de convertir en cendra tota aquesta teranyina de putrefacció general que tantes vides s’està enduent per davant. Tenir a jutges així és patir violència psicològica, legal i cívica.

miquel mallafré
26 d’abril de 2018

Related Articles

Deixa un comentari