Castellers de Terrassa, dissabte actuació a la Salut i diumenge assemblea extraordinària

No Comment
El 4d7 amb l’agulla dels CdT a la Salut. Foto CdT

Aquest dissabte els Castellers de Terrassa es van desplaçar fins al barri de la Salut, a Barcelona, per actuar en motiu de la II Diada de la Salut juntament amb els Castellers de la Vila de Gràcia i els Castellers d’Esplugues. La pluja que havia caigut durant tot el dia va respectar els castells i l’actuació es va poder fer amb total normalitat.

Els Castellers de Terrassa arribaven a la diada marcats per una lleugera falta de camises a causa de ser en dissabte tarda i d’una meteorologia inconstant. Els blau turquesa van obrir la seva actuació amb dos pilars de quatre i en primera ronda van descarregar un tres de set, ben defensat en tot moment i amb una estrena a nivell de terços. En segona ronda van completar el quatre de set amb el pilar, tot i haver-lo de treballar entre terços i quarts per poder mantenir les mides el castell es va poder descarregar sense cap mena de perill. En tercera ronda, els egarencs van completar un quatre de set de solvència demostrada. Van acabar la seva actuació amb el pilar de cinc.

Els Castellers de la Vila de Gràcia van obrir la seva diada amb el pilar de quatre seguit del cinc de set. En segona ronda, els locals van marcar el màxim de la diada descarregant el quatre de vuit amb previs peus desmuntats. En tercera ronda van fer aposta per el tres de vuit que es va mostrar segur fins la carregada, després va començar a neguitejar perillosament i finalment va cedir deixant el castell en carregat. Els graciencs van acabar la diada amb tres pilars de quatre.

Els Castellers d’Esplugues van obrir la seva actuació amb dos pilars de quatre, seguits del tres de set que es va mostrar serè en tot moment. En segona ronda van descarregar el quatre de set. Van tancar les tres rondes amb el quatre de set amb el pilar i van acabar la seva actuació amb dos pilars de quatre.

L’actuació va estar marcada per un ritme pesat degut a la meteorologia i es va allargar lleugerament amb els peus desmuntats i el temps prudencial que es va aturar per a que els serveis sanitaris poguessin actuar després del tres de vuit carregat.

El diumenge a la tarda, els Castellers de Terrassa tenien una cita al local per celebrar l’Assemblea General Extraordinària, després que l’anterior assemblea no validés el projecte presentat. En aquesta ocasió el resultat va ser totalment diferents, la colla va avalar el projecte liderat per Josep Francesc Cortés (a la part tècnica) i Ildefonso Rojas (a la part administrativa) amb 81 vots a favor; 17 en contra; 8 vots nuls i 9 en blanc. D’aquesta manera la colla local dóna confiança a un nou òrgan de govern, molt jove i amb moltes ganes de treballar i incorporar noves idees a la colla.

Nou equip: Ildefonso Rojas i Josep Francesc Cortés (tècnica). Foto CdT

Els Castellers de Terrassa ja tenen la vista en el cap de setmana que ve que els portarà a les vigílies de Sant Ponç a Sant Cugat del Vallès el dissabte a la tarda i a la Fira Modernista a Terrassa el diumenge al matí.

Resum de l’actuació

Castellers de la Vila de Gràcia: p4 5d7 4d8 3d8c 3p4

Castellers de Terrassa: 2p4 3d7 4d7p 4d7 p5

Castellers d’Esplugues: 2p4 3d7 4d7 4d7p 2p4

Related Articles

Deixa un comentari