El Taller del Llibre obre les seves portes al públic durant la Fira Modernista

No Comment

El Taller del Llibre reprèn la seva activitat a l’emblemàtic edifici de l’Arxiu Tobella, aquesta vegada sota el paraigua de Prodis. Aprofitant la Fira Modernista de Terrassa, restarà obert al públic del dia 10 al 13 de maig per qui vulgui conèixer la seva missió, la seva manera de treballar i els serveis que ofereix.


El Taller del Llibre obre les seves portes al públic per mostrar quina és la seva feina i com treballa, aprofitant la gran afluència de gent que hi haurà pels carrers de la nostra ciutat gràcies a la Fira Modernista. L’objectiu d’aquestes portes obertes és acostar-se a la societat, donar a conèixer els serveis i productes que ofereix el Taller del Llibre i també explicar quina és la seva missió. Qui vulgui aprofitar aquests dies per visitar i conèixer el Taller del Llibre ho pot fer els dies 10 i 11 de 19h a 21h i el cap de setmana, els dies 12 i 13, de 10h a 13h i de 18h a 21h.

Qui vulgui visitar El Taller del Llibre només ha de trucar al 948 08 20 72 o contactar a través del seu correu electrònic tallerdelllibre@prodis.cat i concretar el dia i l’hora de la visita.

Durant aquests dies i fins al dia 20 de maig de 19h a 21h i el cap de setmana del 12 i 13 de 10h a 13h i de 18h a 21h a l’Arxiu Tobella també hi haurà una magnífica exposició fotogràfica anomenada “Ingredients, fogons i àpats, el Modernisme a la Cuina”. A través de les imatges podrem conèixer alguns dels establiments on es compraven i fabricaven alguns ingredients culinaris, així com les fondes, restaurants i cafès on es cuinava i es servien els àpats pels obrers, menestrals i burgesos.

Related Articles

Deixa un comentari