El club de Rol, Estratègia i Simulació Stas Tarat celebra els seus 30 anys

No Comment

Stas Tarat, Club de Rol, Estratègia i Simulació compleix 30 anys i ho celebra aquest 20 de maig amb una jornada plena d’activitats.

 

 

Durant aquests anys des de Stas Tarat  s’ha promogut  els jocs de rol i els jocs de taula a la ciutat de Terrassa, com una activitat cultural i de lleure on tots i totes, petits i grans, poden gaudir d’una bona estona. Actualment, l’entitat es troba al C/Arenys de Mar núm. 14, al barri del Pla del Bonaire. Compta amb una assistència mitjana de 60 persones a la setmana, les quals poden gaudir de diferents activitats com jocs de taula, partides de rol, jocs d’estratègia, tallers de pintura de miniatures, trobades de 12 h de jocs de taula i torneigs de Blood Bowl.

La Jornada vol proporcionar un entorn d’oci alternatiu, saludable i divertit en el qual oferir entreteniment a tots els visitants, a través d’activitats diverses tals com jocs de taula, on es podrà jugar a diferents jocs i gaudir d’un servei de préstec. Es realitzarà un torneig oficial de Catan classificatori pel nacional, Torneig de Terraforming Mars, Torneig de Potion Explotion i un Torneig de PitchCar.

També hi hauran partides de rol de diferent temàtica (Dungeons and Dragons cinquena edició, El Resurgir del Dragón, Dark Heresy, Far West, Cultos Innombrables i Aquelarre), activitats per a infants, així com la celebració de la IV Copa del Lègamo de Blood Bowl i un Torneig del Videojoc Street Fighter V.

L’activitat es realitzarà el 20 de maig al Casal Cívic del Pla del Bonaire, al C/ Sabadell s/n de 10 a 20 h de la tarda.

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER