Concentració en defensa dels serveis públics a Sabadell, contra la mafia empresarial, 22 de maig

No Comment

En un comunicat fet públic el 18 de maig, la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de Sabadell convoca una concentració per defensar les 4 regidores i 4 tècniques de l’ajuntament de la veïna ciutat que han estat citats a declarar en motiu de la querella presentada per l’empresa Smatsa de recollida d’escombraries i neteja urbana. D’acord amb el comunicat, aquesta seria la resposta de l’empresa a les denuncies de «clares irregularitats vinculades al finançament i les deficiències en el servei». Semblaria, així doncs, un nou cas d’intent per part d’empreses privades de pressionar els poders públics per a mantenir una situació de privilegis. Des de Terrassa tenim encara molt present les denúncies judicials que l’empresa Mina d’Aigües va promoure contra l’Ajuntament per intentar impedir la municipalització del servei d’abastament d’aigua.

Comunicat íntegre:

Concentració en defensa dels serveis públics, contra la màfia empresarial

Els propers 22 i 24 de maig 4 regidors i 4 tècnics de l’Ajuntament de Sabadell han estat citats a declarar en motiu de la querella presentada per l’empresa Smatsa.

Aquesta querella s’emmarca dins l’ofensiva d’empreses i concessionàries de serveis públics contra els governs locals que els volen retallar els seus privilegis. És per això, que des de la Plataforma volem mostrar tot el nostre suport a les persones investigades.

És intolerable que les empreses que treballen pel servei públic es vengin de la l’Ajuntament quan aquest està denunciant clares irregularitats vinculades al finançament i les deficiències en el servei, (incompliments en la neteja, en la recollida i incompliments en les seves prestacions de serveis) com és el cas de Smatsa, l’empresa que gestiona la neteja de carrers i recollida de residus a Sabadell. A més de les diverses irregularitats localitzades en els serveis prestats els darrers anys, Smatsa forma part de la peça 28 del cas Mercuri, en la que se l’investiga per formar part d’un cas de corrupció vinculat al finançament irregular del PSC Sabadell.

Així doncs, des de la Plataforma, reclamem a Smatsa el compliment del contracte de serveis als quals es va comprometre, la màxima transparència i col∙laboració amb l’ajuntament per prestar uns serveis en condicions així com la retirada d’aquesta querella que no té més que una intencionalitat política d’escarment i que només perjudica als serveis públics i als ciutadans i ciutadanes de Sabadell.

Des de la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de Sabadell convoquem una concentració de suport a les 8 persones citades a declarar el proper dimarts 22 de maig a les 9 del matí als jutjats de Sabadell. Alhora fem una crida a entitats, col∙lectius i persones de Sabadell i d’arreu a donar suport adherint‐se a la convocatòria i treballant en defensa dels serveis públics i de la ciutadania.

Sabadell, 18 de maig de 2018

Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de Sabadell

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER