La comèdia “Adossats” de Ramon Madaula exhaureix les entrades al seu pas pel CAET

No Comment

Si al gener va ser l’Electe, ara és el torn d’Adossats, la segona obra de Ramon Madaula que acull aquesta temporada el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET) i el quart text com a autor teatral de l’actor. La comèdia, que ha estat un èxit al Teatre Romea i que ara es troba girant pel territori català, arriba demà diumenge 20 de maig al Teatre Principal de Terrassa  a les 18h amb les entrades exhaurides.

Una història sobre les relacions familiars, la solidesa d’aquests vincles i els valors que es transmeten de pares a fills i de fills a pares, protagonitzada per Jordi Bosch, Ramon Madaula, Carles Canut, Rosa Renom, Marieta Sánchez i Guillem Ballart.

“Com més a prop, més desconeguts”

L’espectacle, dirigit per Jordi Casanovas, parteix d’un text escrit per Ramon Madaula  on la celebració del dia de Sant Jordi és el punt de partida d’aquesta comèdia, que situa la seva acció en una casa adossada d’una urbanització del Vallès Occidental. El dia s’allarga, comença el bon temps. Els veïns surten a arreglar el jardí, a fer l’hort, a dinar a fora. Una família de classe mitja catalana es troba al jardí de la casa del Jordi i la Carme. El pare del Jordi -l’avi- es diu Jordi; el fill del Jordi -el net- també es diu Jordi. Tres generacions de Jordis, celebren junts el dia del nostre patró. Els punts d’entesa i les desavinences d’aquesta família faran aflorar les veritats, anhels i secrets dels seus membres.

Sobre el text, Madaula diu: “En una novel·la vaig llegir la frase: ‘Com més a prop, més desconeguts.’ Sabem realment qui són els nostres germans, els nostres pares, els nostres fills? Una comèdia àcida, on les petites coses desencadenen coses grans.”

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER