La Coordinadora recupera la Trobada Bastonera Infantil de Catalunya 2 de juny, a Salou

No Comment

El proper dissabte 2 de Juny estarem de gran celebració! Enguany recuperem el projecte de la Trobada Bastonera Infantil de Catalunya (TBI) que es durà a terme a la població de Salou. Unes jornades pensades per a gaudir i passar-nos-ho bé totes però en especial a les més petites de les nostres colles! El dissabte 2 de Juny hi haurà tot d’activitats i propostes per a totes les bastoneres i bastoners de fins a 16 anys! No us ho podeu perdre! 

Aquest any 2018, la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya, amb l’organització i col·laboració del Ball de Bastons de Salou, recupera i renova el projecte de la Trobada Bastonera Infantil (TBI) de Catalunya. Celebrada una única vegada l’any 2001 a Castellar del Vallès, el projecte tornarà a veure la llum a Salou el proper dissabte 2 de Juny.

La TBI pretén ser molt més que una actuació. La idea és oferir un dia sencer d’activitats i dinàmiques lúdiques a les seccions infantils [fins als 16 anys] de les colles de Ball de Bastons (i perquè no, també de centres educatius!) i en aquesta línia hem treballat.

Durant tot el dia hi haurà actes pensats a fer somriure i divertir-se a les nostres menudes i menuts, pensant en tot moment en el ventall divers d’edats que tenim al davant.

Programació

Matí

La jornada començarà a les 10h amb tot un ventall de propostes que aniran des d’inflables i tallers per pintar-se la cara o dibuixar fins a sessions de zumba i jocs a l’estil de Làser Tag.

Durant el matí, totes les participants podran moure’s lliurement per l’espai i jugar tant com vulguin. A més, es mirarà de fer una xocolatada per donar més energia per continuar jugant. Totes les propostes seran totalment gratuïtes per a totes les participants.

Les activitats es concentraran al costat de l’Ajuntament de Salou, més concretament entre el Carrer de l’Advocat Gallego, 2, i la Plaça de la Pau.

A les 13h, per finalitzar els actes del matí, hi haurà una actuació de les escoles de la ciutat que han fet Ball de Bastons en els darrers mesos.

Tarda

L’acte més bastoner de tots! Les cercaviles i ballades de lluïment! A les 17:30h es donarà inici a les dues cercaviles que recorreran el centre del poble i que finalitzaran totes dues a la Plaça de la Pau on està previst que es facin els balls de lluïment a les 19h.

Per tal de començar d’hora i així poder acabar d’hora per fer una miqueta de festa després, es quedaria entre les 16h i 16:30h a l’Escola Europa (Plaça de la Segregació, 2).

Vesprada

Per finalitzar aquest gran dia, i un cop ens hàgim canviat, passarem al sopar [pensat per a fer xalar de la més petita a la més gran] i la festa final.

Related Articles

Deixa un comentari