Arriba la 3ª edició d'”Artistes del barri” al Barri de Can Boada del Pi

No Comment

La comissió de Cultura i Espectacles de l’Associació de Veïns de Can Boada del Pi organitza la tercera edició d’Artistes del barri.

Aquesta tercera edició se celebrarà, com fins ara, al Casal Cívic de Can Boada el proper dissabte 09 de juny a les 19.30 h. Després de la gran acollida que van tenir la primera i segona edicions, l’AV  de Can Boada del Pi ha organitzant aquesta tercera canviant completament d’estil musical amb l’ànim de satisfer tots els gustos dels seus veïns, en aquesta ocasió donen pas al cant flamenc.

Comptaran amb l’actuació de Can Boada y sus Cabales (en el flamenc, als artistes i els seus apassionats se’ls anomena Cabales):
José Luis Cañadas al cant, difusor del flamenc i del cante jondo a Terrassa, i Cristóbal Baltanás al toc (guitarra). Tots dos són del barri de Can Boada, apassionats de la música i del flamenc, molt coneguts i estimats per tots.

Els pals que ens van a oferir són:
Malaguenya, cants abandolaos, solea, minera, vidalita, tacte-tango, colombiana, liviana-serrana, petenera, alegria de Còrdova, zambra, tanguillo de Cadis, finalitzant per fandango natural i de Huelva.

Related Articles

Deixa un comentari