Indignació per la situació “lamentable” i d’abandonament de l’espai del Gas al Segle XX

No Comment

L’AV del Barri Segle XX adreça un escrit a l’Ajuntament en què lamenta la manca de solucions d’aquest terreny ple de matolls, de rates i amb risc d’incendi.


 

UNA DE LES IMATGES EN QUÈ L’AV BARRI SEGLE XX MOSTRA L’ABANDONAMENT DE L’ESPAI DEL GAS, ENTRE ELS CARRERS GASÒMETRE, PARE FONT I GIBERT.

Indignació al barri del Segle XX per la situació “impresentable i injustificable” de l’anomenat espai del Gas, un terreny situat entre els carrers Gasòmetre, Roger de Llúria, Pare Font i Gibert i que es troba totalment abandonat des de fa anys al bell mig del barri. De fet, fa uns dies ja es lamentava que el barri presenta diverses mancances urbanístiques, així com abandonament i deixadesa per part de l’Administració.

La denúncia que ha presentat l’entitat veïnal, en aquest cas centrada en l’espai del Gas, es pot veure aquí. En l’escrit, adreçat al tinent d’alcalde Marc Armengol i al president del Districte 3, Jordi Rueda, s’exposa que aquests terrenys estan “ple de matolls, males herbes i un arbre que sobresurt i ocupa la vorera al carrer Gasòmetre”; que es troba “ple de gats i rates” i que cada estiu “es pateix per risc d’incendi”.

L’AV carrega contra administracions empreses, i  lamenta que l’Ajuntament de Terrassa, sigui “la riota i incapaç d’accelerar els processos”, mentre que l’Agència de Residus de la Generalitat, “entre inepte i al servei de determinats interessos es treu els problemes de sobre”. Juntament amb els “propietaris i empreses responsables de la situació van fent ballar les administracions al son que li rota, tenim una situació lamentable i del tot injusta”, segons l’AV del Barri Segle XX.

L’entitat qualifica “l’espectacle impresentable i injustificable, per molt que alguns responsables municipals expressin que fan tot el que poden”. I insten aquests responsables a preocupar-se pel problema i a “no ser uns mers funcionaris incapaços d’anar més enllà”.

Redacció

Related Articles

Deixa un comentari