La Diada del Local premia els Castellers de Terrassa

No Comment

El passat diumenge 3 de juny els Castellers de Terrassa van celebrar la Diada del Local. La pluja va impedir que la Diada es pogués fer al Raval de Montserrat tal i com estava previst. Per això, Castellers de Terrassa i Castellers d’Esparreguera es van desplaçar a la seu social de la colla local per poder celebrar la diada. Un cop a lloc i amb dos pilars de quatre de cada una de les colles, reclamant un cop més la llibertat de presos i exiliats polítics, la diada va començar i ho va fer trencant tots els mites sobre les actuacions sota pluja.

El carrer de Pasteur era escenari en primera ronda de la primera torre de set de la temporada dels Castellers de Terrassa. En segona ronda, els egarencs van descarregar dins del local un ferm cinc de set, que mostrava la seguretat que té la colla amb aquest castell. En tercera ronda, van descarregar un nou quatre de set amb el pilar que no va patir en cap moment. Els blau turquesa van acabar la seva actuació amb el vano de cinc.

Per la seva banda, els Castellers d’Esparreguera van obrir la seva actuació amb el tres de set, que van seguir amb el quatre de set. En tercera ronda van descarregar un quatre de set amb el pilar molt solvent que mostrava el gran estat de forma dels esparreguerins. Finalment, els de la camisa bordeus van descarregar un espectacular pilar de cinc aixecat per sota que va ser molt agraït tant per el públic que era present a la Diada com per les dues colles.

Altres actuacions

El dissabte els Castellers de Terrassa van participar de la Festa dels Capdidats amb un pilar de quatre a l’actuació de completes.

La pluja va fer rebaixar expectatives a uns Castellers de Terrassa amb moltes ganes de grans castells, però no va impedir el que era el gran objectiu del dia: la primera torre de set. Respecte els objectius que no es van poder assaltar, es podrien atacar en les diades que venen. Els Castellers de Terrassa obren un mes de juny que els portarà a Les Corts i Esplugues de Llobregat la setmana vinent, el Pont de Suert per Sant Joan i acabarà amb la diada més important del primer tram de temporada dels blau turquesa: la Festa Major de Terrassa.

Resum de l’actuació:
Castellers de Terrassa: 2p4 2d7 5d7 4d7p Vd5
Castellers d’Esparreguera: 2p4 3d7 4d7 4d7p p5ps

Related Articles

Deixa un comentari