Des de Terrassa, una foto i una salutació per les preses polítiques i les exiliades

No Comment
Durant la trobada diària, des de fa mesos, pel cantar el Cant dels Ocells i Els Segadors, una foto de família en suport de les preses i exiliades. Foto ANC

Ahir, dimecres 6 de juny, a la concentració en favor de la llibertat dels presos i preses i del retorn de les persones exiliades, que diàriament es fa davant l’Ajuntament de Terrassa, tot cantant Els Segadors, Cançó dels Indignats i altres, es va fer una foto de salutació i homenatge per enviar a totes les persones preses polítiques i exiliades en diversos països europeus.

La decisió d’enviar la foto arriba pocs dies després que l’ANC-Terrassa per la Independència publicava una declaració denunciant les declaracions de l’alcalde Alfredo Vega publicades a la premsa negant el caràcter polític de l’empresonament i l’exili de representants polítiques i dirigents socials, alhora que s’havia donat suport a l’aplicació de l’article 155 junta al PP i Cs.

L’ANC criticava el «silenci» de l’Alcalde també en relació als insults proferits pel màxim dirigent del PSOE, avui ja president del govern espanyol, contra l’elegit pel Parlament de Catalunya president de la Generalitat Quim Torra. Una declaració en la qual, l’ANV de Terrassa arribava a demanar la dimissió d’en Vega si és que no era capaç de ser «digne del seu càrrec i de la seva ideologia» i, conseqüentment «denunciar els abusos de l’estat espanyol». Concloïa: «no sigueu còmplice de tanta injustícia».

Related Articles

Deixa un comentari