Projecció de ‘Food Coop’ sobre l’ecobotiga més gran de Nova York, dilluns al Cinema Catalunya

No Comment

El pròxim dilluns 11 de juny a les 19 hores, l’ecobotiga L’Egarenca convida a assistir al cinefòrum del documental ‘Food Coop’, de Tom Boothe. La cita serà al Cinema Catalunya (Sant Pere, 9) i l’entrada és gratuïta.

Es tracta d’una pel·lícula documental sobre l’economat més gran cooperatiu de Nova York, en el cor d’una de les més grans ciutats del món, i en el qual més de 16.000 sòcies col·laboren per poder comprar el millor menjar ecològic als preus més baixos. Tot plegat orientat a canviar els sistemes de producció i distribució dels aliments.

Aquesta activitat està organitzada per l’ecobotiga l’Egarenca, l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental i l’Ajuntament de Terrassa, i està emmarcada dins la programació de la 27a Setmana del Medi Ambient.

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER