Gran festa ahir diumenge per concloure la Setmana de Medi Ambient

No Comment

Ahir diumenge 10 de juny va tenir lloc, al Torrent Monner del Parc de Vallparadís, la Festa del Medi Ambient, amb una alta participació de públic i entitats. Es tractava de la festa de colofó de la Setmana de Medi Ambient que organitza l’Ajuntament, enguany la 27a edició, i en la qual l’aigua ha tingut un protagonisme rellevant.

Diverses entitats que treballen per la cura i la conscienciació pel nostre entorn mediambiental van participar en la fira, que se celebrà durant tot el matí amb gran afluència de públic, malgrat els núvols que amenaçaven a primera hora del matí. Sobretot els infants van gaudir de les múltiples activitats adreçades als més petits, amb actuacions musicals, pallassos, tallers i xerrades.

Sense la participació de la Mina

Va haver-hi alguna absència significativa. Després de molts anys, l’empresa Mina va declinar la invitació per participar en la festa d’enguany, tot just el darrer en què gestiona el servei d’abastament d’aigua. Després de 77 anys, li prendrà el relleu una nova empresa municipal, la qual gestionarà directament aquest servei. Per la seva banda, una de les protagonistes de la jornada va ser la parada de les Dones d’Aigua, que formen part de la Taula de l’Aigua, la plataforma cívica que ha empès per tal que es produís el canvi cap a un model de gestió pública d’aquest bé comú que és l’aigua.

Dins de les activitats de la Setmana de Medi Ambient, avui dilluns encara hi haurà la projecció del documental i cinefòrum ‘FoodCoop’, al Cinema Catalunya.

Les Dones d’Aigua, presents a la Fira de Medi Ambient.

Redacció

Related Articles

Deixa un comentari