L’Ateneu Candela celebra el seu 17è Aniversari

No Comment

El pròxim 16 de juny l’Ateneu Candela celebra el seu 17è Aniversari. L’Ateneu Candela, centre social de referència a la ciutat de Terrassa és un projecte de centre social alternatiu provinent dels moviments socials de la ciutat a la calor del moviment antiglobalització, on ha passat un munt de persones, d’iniciatives i de projectes.

L’Ateneu Candela actual acull una cafeteria, una llibreria, una cooperativa de consum, sales de reunions, un escenari per a espectacles i una gran quantitat de persones participant en multitud d’iniciatives.

Entre la seva programació es poden trobar: Presentacions de llibres, jornades de formació, xerrades, tallers, cinema (Videodrome), poesia, música, teatre i arts escèniques, activitats familiars (contacontes, teatre…), esdeveniments especials (castanyada, aniversari, quinto de nadal) classes de castellà, català, tallers…

És un espai social de gestió ciutadana amb una viva activitat social, cultural i artística obert a la ciutat. Fortament arrelat a Terrassa, en l’àmbit estatal és un referent dels centres socials actius.

Aquest 2018 fan 17 anys i el pròxim 16 de juny ho celebren amb tota la ciutat i tota la gent del centre social. Entre les activitats que han programat es troba l’entrega del premi “Tu sí que em representes”, premi que fa 6 anys, dins l’acte de l’aniversari, endegaren. Aquest premi vol ser un reconeixement per part de la comunitat del centre social a grups ciutadans o persones del nostre entorn que fan una tasca valuosa per a conquistar una ciutat millor i més justa. Grups, projectes o persones compromeses en la lluita pel dret a la ciutat.

El nom del premi és un dels lemes principals del moviment #15M “no ens representen” modificat per introduir un reconeixement explícit a qui se li entrega: “amb la vostra lluita, vosaltres sí que ens representeu”. Fa 5 anys es va donar a l’AMPA de l’escola Can Montllor i a la PAH de Terrassa, fa 4 anys l’Observatori Ciutadà Municipal i al projecte “A les vuit al Raval”, fa 3 anys el van donar a la Taula de l’Aigua de Terrassa, i fa 2 a “La Trobada” el restaurant i en la darrera edició a Quart Creixent: Col·lectiu per a la reivindicació i lluita feminista

Aquest any, la comunitat del centre social ha proposat que fem un reconeixement al projecte: “L’egarenca”. L’ecobotiga cooperativa de Terrassa. Una associació sense ànim de lucre que fomenta el consum responsable des de l’any 2001 per aconseguir aliments i altres productes seguint criteris de sostenibilitat, de proximitat i socials, que enguany han inaugurat local.

Programa:
19h CONTACONTES INFANTIL
amb Crisspeta

20.30h DJ

SOPAR A LA FRESCA

22h LOS SHUPITOS (Concert de rumba)

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER