[Miquel Mallafré] L’Església rouconiana

No Comment

“La Unesco tiene programado para los próximos veinte años que la mitad de la población sea homosexual”. “La fecundación in vitro es un akelarre químico por tanto un pecado mortal”. “La homosexualidad constituye una verdadera “plaga”. “La ideología de género “es una bomba atómica”… Com podeu llegir l’obsessió els ve de lluny. Una homosexualitat reprimida podria ser la causa de tanta ànsia? La monomania d’aquests transvestits amb els assumptes de l’entrecuix és patològica i morbosa.

A veure, sense embuts. L’Església catòlica és així, és la meuca; la gran meuca; la grandíssima meuca; la inquisidora; la torturadora; la falsificadora; l’assassina; la boja; la rosegaaltars; la dolenta; la del Sant Ofici; la dels llibres prohibits; la de les Creuades; la dels màrtirs; la que va saquejar Constantinoble i va banyar de sang Jerusalem; la que va exterminar als albigesos i els vint mil habitants de Béziers; la que va acabar amb els càtars; la que va arrasar amb les cultures indígenes precolombines; la que va cremar públicament a Segarelli a Parma, a Jan Hus a Constança i a Giordano Bruno a Roma; la detractora de la Ciència; l’enemiga de la veritat; la que ha adulterat la Història; la que ha negat la ciència; l’amant de les fogueres; la cremadora d’heretges i bruixes; la perseguidora de jueus; la caçadora d’herències; l’estafadora de vídues; la venedora d’indulgències; la de les dispenses papals; la del gran patrimoni cultural; la que no paga impostos; la que promet un regne inexistent a l’espai; la que amenaça amb el foc etern de l’infern; la que emmordassa la paraula; la que encadena la llibertat de l’ànima; la privilegiada; la mantinguda; la insaciable; la que reprimeix a la resta de religions; l’obscurantista; la impostora; l’entabanadora; la difamadora; la calumniadora; la reprimida; la repressora; la feixista; la voyeur; la tafanera; la corrupta; la paràsita; la inoportuna; l’esclavista; l’homòfoba; la misògina; la mentidera; la traïdora; la lladre; la desposseïdora; la manipuladora; la depredadora; l’opressora; la pèrfida; la fal·laç; la traïdora; l’aberrant; la incoherent; la inconseqüent; l’absurda; la cretina; la transvestida; l’estúpida; l’autocràtica; la despòtica; la sota pal·li; l’apostòlica i romana; la jesuítica; la dominica; la de l’Opus Dei; la concubina de Constantí, Justinià i Carlemany; l’encobridora de Mussolini i Hitler; la nacional catòlica de Franco; la inculta; la impune bimil·lenària i la que té comptes pendents amb molta gent (amb mi segur des de la meva infantesa).

 

Lloat sigui el senyor. Les declaracions que sempre fan els bisbes inspirats en l’altíssim, en el nostre senyor i en els sants sagraments no busquen més que el bé, la pau i la glòria de nosaltres, la xusma pecadora, legítims fills de l’església de crist nostre senyor, aquell que va vessar la seva sang pels nostres pecats. Per fi aquests emissaris i anyells del senyor a la Terra alcen les seves veus i ens alliçonen amb els seus mesurats i inspiradors discursos amb un missatge d’amor i concòrdia entre els mortals que vivim en aquesta vall de llàgrimes assolada pel marxisme internacional ateu que ha intentat conduir el món a l’infern del materialisme dialèctic en les ments tendres, incautes i febles de la nostra joventut desviades de la perillositat pels reiterats i sistemàtics atacs als valors occidentals i cristians, arribant per moments a confondre amb la seva prèdica insidiosa les ànimes virginals d’alguns dels nostres més conspicus integrants de l’irreprotxable, impol·lut i inqüestionable Partit Polític que millor representa els valors cristians i, al cap del qual sempre hem trobat les ments més privilegiades de l’univers.

Prego a l’altíssim que ens enviï un senyal diví i ens atorgui les armes espirituals i materials per aconseguir que aquestes ovelles esgarriades tornin al ramat de la raó, la pau i la concòrdia (ja ho he dit, oi? És igual) que en aquesta gloriosa Espanya podem gaudir tots els seus ciutadans ben nascuts, per la glòria del Rei, de Déu i per la Santa Faç, cantem a la Divina Providència perquè ens il·lumini i enforteixi contra el foc purificador de l’errada atea, la dissipació moral i el relativisme que cotitza en Borsa.

Això, a cada dia que passa s’assembla més a un quadre de Pollock que ni déu entén. Bisbes, dediqueu-vos al que és vostre, a donar benediccions, empaitar criatures, confessions íntimes, repartir galetetes rodones i beure vi. Les seves aportacions “polítiques” l’únic que demostren és la manca de rec sanguini al cervell i les seves mancances intel·lectuals. L’església a la qual vostès pertanyen va allunyar-se de la Il·lustració i, encara es pateixen les conseqüències. Les oligarquies i l’església formen un tàndem que els fa sentir molt forts, però el maridatge fa que surtin aquests mamarratxos de la naturalesa com vostès, esperpents que broten per les àmplies deveses de les espanyes.

El capitalisme neoliberal renta els cervells a les persones diàriament i a totes hores a través dels seus instruments mediàtics de propaganda psicològica de masses que fa que un 75% estigui en el seu poder. Ara bé, un cervell tan ben rentat com el d’un bisbe que queda buit, sense una sola cèl·lula grisa i en el qual pots escoltar el mar, és senzillament una fita magistral de proporcions gegantines. No pateixin que sempre hi haurà tontos del cabàs que el seguiran en teories fora de context i ridícules. Amen!

miquel mallafré, 15 de juny de 2018

Related Articles

Deixa un comentari