Isaac Albert encapçalarà la llista d’ERC Terrassa el 2019

No Comment

Isaac Albert: “Estem aquí per pensar i construir el millor projecte, i fer-ho conjuntament. Estem aquí per guanyar i transformar. Anem a guanyar una Terrassa de tothom i per a tothom”


L’agrupació local d’Esquerra Republicana de Catalunya va decidir el passat dijous 14 de juny en assemblea oberta que Isaac Albert tornarà a encapçalar la llista per les pròximes eleccions municipals.

Isaac Albert ha estat escollit per continuar al capdavant de la candidatura d’ERC Terrassa i començar a construir a partir d’ara un projecte polític per la ciutat “de tothom i per a tothom”, obert i amb voluntat d’incorporar.

Davant una assemblea conformada per la militància, amics, amigues, simpatitzants i el Jovent Republicà de Terrassa, Isaac Albert va defensar la candidatura i la visió de ciutat que té i pretén defensar en un treball compartit i amb clara voluntat de sumar i ser més: “la ciutat i la seva gent és protagonista en la construcció de Terrassa i, també, del país. Som aquí perquè volem guanyar el govern de la ciutat. Una ciutat de tothom i per a tothom”.

Des de l’experiència adquirida en l’exercici polític, des de dins i fora el consistori i des de l’oposició del grup municipal d’ERC-MES en aquest mandat, Isaac Albert va manifestar davant la militància que la ciutat d’avui ens apunta cap on va la Terrassa futura, a la vegada que dibuixà una ciutat en mans d’un govern socialista que genera problemes en comptes de solucionar-los i que no sap donar resposta al potencial social i econòmic de la ciutat: “Terrassa perd oportunitats cada dia que passa. El govern actual ha fet del no projecte el seu projecte. La ciutat necessita nous pactes i nous lideratges”, en paraules d’Albert.

Isaac Albert feu un plantejament propositiu i va voler deixar fora, de forma taxativa, qualsevol intenció d’emprar la ciutat com a moneda de canvi per interessos supramunicipals: “Anem a fer Terrassa, i el que cal per Terrassa és el que també necessita el País”, afirmà, tot insistint en què la seva formació no alimentarà “la divisió, perquè no ajuda a la construcció de la ciutat, perquè no aporta res al projecte que defensem. No hi ha un ells i un nosaltres, només la defensa de la democràcia i la llibertat”.

Isaac Albert va concloure la seva intervenció davant l’assemblea afirmant que “avui comencem a caminar. Crec en aquesta ciutat, en la seva gent i en el projecte que estem construint des d’Esquerra. Representar la voluntat de transformar la ciutat és un honor. Fer ciutat amb tothom i per a tothom, una obligació que no defugirem”.

En un epíleg emotiu a aquesta intervenció, el candidat d’ERC de Terrassa a les pròximes eleccions municipals va voler compartir amb les persones assistents una carta d’Oriol Junqueras on el president del partit, des del seu empresonament d’Estremera, responia les paraules d’Isaac Albert afirmant que “el que dius que cal per Terrassa és el que també necessita el país. Molts ànims a totes i a tots i gràcies”.

Related Articles

Deixa un comentari