Los Punsetes i Pony Bravo encapçalen el cartell de la 7a. Edició de l’Espai Vapor durant la Festa Major

No Comment

Del 29 de juny a l’1 de juliol, la Plaça Vapor Ventalló acollirà fins a 13 concerts amb propostes de solvència i prestigi i d’altres de locals interessants a les que cal donar sortida.

Enguany fa 7 anys que l’Espai Vapor es presenta com una alternativa musical dins de la programació de la Festa Major de Terrassa. La idea és presentar a la ciutat les noves tendències musicals que apareixen a escena. En aquest sentit, s’hi podran veure i escoltar propostes dels djs Amable i Coco, residents a les sales Razzamataz i Apolo de Barcelona respectivament i dels terrassencs Los Punsetes o dels andalusos Pony Bravo, entre d’altres. L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de Terrassa i i+D Indirecte en col·laboració amb La Casa de la Música i Inòpia Produccions. Bakoom Studio són els encarregats de cobrir tot el tema d’imatge gràfica.

Pel que fa a la programació, els terrassencs The Black Sheep Explosion seran els encarregats de donar el tret de sortida a la festa el divendres al vespre (20:45h.) amb el seu estil neopsicodèlic. A continuació, el quintet Garraf Últim Cavall presentarà el seu nou disc i el mateix dissabte a les 00:01 el grup sevillà Pony Bravo, un dels plats forts de l’edició d’aquest any, presentarà el seu directe a la ciutat. Dj Amable serà l’encarregat de tancar la primera nit de música.
Dissabte al migdia serà el torn de The Pinker Tones, apte per a tota la família, i a la tarda actuarà el trio Side Chick, seguit de les gallegues Agoraphobia i a continuació els madrilenys Los Punsetes presentaran el seu últim disc. Dj Coco serà l’encarregat de tancar la sessió del dissabte.
El diumenge dia 1 serà el torn on tocaran més grups locals: Ursa, Violets, Bounties i, finalment, Dj Surda tancarà l’edició d’aquest 2018.

Cartell d’enguany de l’Espai Vapor

 

Related Articles

Deixa un comentari