La Plataforma per la Sanitat Pública fa un balanç positiu de la lluita durant el comiat de curs

No Comment
Membres de la Plataforma celebren assemblea extraordinària comiat de curs. Foto PV

Redacció

A manera de comiat de curs, la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Terrassa (PDSP) celebrà, ahir dimecres 11 de juliol, una trobada d’activistes, simpatitzants i amistats a l’hort comunitari de Torre-sana, entre les quals algunes de les persones que, en els darrers anys, han estat víctimes de les retallades i d’assistències denunciades com a mala praxi, especialment a mans d’alguns facultatius que exerceixen a Mútua de Terrassa, segons hores i interessos al despatx privat o al públic.

Alegria i bon rotllo, malgrat tot, en aquesta trobada per fer balanç del treball i la lluita realitzades durant els darrers mesos i agafar forces per continuar caminant. Durant aquest temps, la PDSP egarenca ha estretat les relacions amb la Marea Blanca de Catalunya i altres organitzacions socials que lluiten en defensa del dret inalienable a gaudir d’una sanitat pública i de qualitat, sense exclusions. Les perspectives futures, per tant, són bones i, certament, no falten els ànims ni el compromís. Endavant PDSP!!

Related Articles

Deixa un comentari