El complex funerari municipal estrenarà aquesta tardor els nous forns crematoris

No Comment

El projecte inclou també la renovació del sistema de filtrat i la remodelació del crematori

L’empresa municipal Funerària de Terrassa està duent a terme els treballs de renovació del sistema de forns crematoris del complex funerari municipal. El projecte implica la substitució de dos dels tres forns actuals i la instal·lació d’un nou sistema de filtres, a més de la remodelació de l’edifici del crematori.

Els nous forns que s’estan instal·lant seran més moderns i funcionals que els retirats. Entre altres millores, permetran reduir el temps d’incineració, i com a conseqüència, augmentar el nombre de cremacions per dia i donar un servei més àgil i eficient. En l’àmbit operatiu, la tecnologia que fan servir facilita el seguiment més exacte i continu del procés.

Els nous forns també són més sostenibles, seguint la línia de compromís amb el medi ambient que manté l’empresa municipal. El sistema de filtracions s’està incorporant en paral·lel als treballs de substitució dels forns. La previsió és que tota la nova estructura estigui completament operativa durant l’últim trimestre de l’any.

A conseqüència de les obres, que van començar al juliol, actualment no es pot accedir a la sala de comiat prèvia a la incineració. Per poder continuar donant l’opció de presenciar la introducció del fèretre al forn, Funerària ha habilitat un sistema audiovisual, que permet visualitzar el procediment des de la sala d’espera del crematori. La voluntat de Funerària és minimitzar les possibles molèsties a les famílies i continuar donant el millor servei durant tot el període d’execució de les obres.

Related Articles

Deixa un comentari