L’escola Cultura Pràctica de Terrassa s’incorpora a la cooperativa Creixen Educació

No Comment

La cooperativa Creixen, impulsada per Escola Sant Gervasi, Abacus i Suara, donarà continuïtat al projecte educatiu de Cultura Pràctica, que compta amb 650 alumnes i 75 professionals.

Creixen Educació treballa per impulsar a Catalunya una xarxa d’escoles basades en la innovació i la qualitat.


L’empresa gestora de l’escola Cultura Pràctica de Terrassa s’incorpora a Creixen Educació, de forma que aquesta cooperativa d’educació amplia la seva xarxa d’escoles adherides. Aquesta operació permetrà donar continuïtat al projecte educatiu que el centre té amb les famílies i al seu equip de professionals.

Fundada l’any 1940 amb una clara vocació de servei a la ciutat, l’escola Cultura Pràctica es troba ubicada al centre de Terrassa i compta amb un equip de 75 professionals que atenen 650 alumnes d’educació infantil, primària i secundària fins a estudiants de cicle formatiu de grau mitjà.

Amb aquest pas, Creixen Educació vol consolidar la xarxa d’escoles a Catalunya, partint d’un model d’escola de qualitat i d’avantguarda. “Amb la incorporació de Cultura Pràctica a Creixen Educació fem un pas més per contribuir a una escola catalana basada en els valors cooperatius”, apunta David Cos, president de Creixen Educació.

Creixen Educació és una cooperativa de segon grau formada per tres cooperatives catalanes: Escola Sant Gervasi (santgervasi.org), Suara (suara.coop) i Abacus (abacus.coop). Les tres acumulen anys d’experiència al sector de l’ensenyament i de l’educació a Catalunya. Creixen Educació treballa en xarxa amb el conjunt de l’escola cooperativa catalana a través de la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya, per construir el model educatiu que està demanant la societat.

Creixen Educació es va crear per posar en funcionament un model d’escola amb segell propi, de qualitat i d’avantguarda, per respondre a les necessitats formatives del país. Aposta per crear una xarxa d’escoles referent a Catalunya que aconsegueixi resultats d’èxit a nivell acadèmic i humà, i que reforci el cooperativisme en el sistema educatiu.

L’escola Goar de Viladecans (Baix Llobregat), que compta amb els cicles Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat, també forma part de projecte educatiu de Creixen Educació.

Deixa un comentari