[Miquel Mallafré] És per tremolar de pànic

No Comment

Respecte al xat dels jutges, dir que la capacitat de complaure’m d’una magistratura netament franquista com la que tenim, no em sorprèn gens, la immensa majoria de la judicatura és així d’ultraconservadora, només veuen una Espanya única i a més la seva autoritat la tenen assumida fins el moll de l’os. És per això que el prestigi de la justícia espanyola està com està a Europa, de pena, no cal dir-ho.

Jo, fa temps que no veig jutges en aquest país, el que veig són algutzirs de qui ens governa, una tribu que s’ha de mirar amb ulls d’antropòleg. Tots aquests mails semblen trets de Forocoches més que del fòrum d’uns jutges, estan a la mateixa alçada, amb la diferència de les faltes d’ortografia. Cap diferència amb els mails de la Guàrdia Civil o la Policia. Has de llegir-los dos cops per adonar-te’n que no estàs en una tertúlia de 13tv. Aquest és el nivell de la justícia d’aquest país, els que haurien de ser els responsables en aplicar les lleis amb honestedat i sensatesa es dediquen a fer de hooligans, a més de prendre partit de forma descarada. Quina mena de jutges són i quina justícia poden impartir personatges com aquests?

Ja ni parlo dels alts tribunals posats pels polítics, o algú dubta que tots els polítics corruptes, en especial els del PP amb casos com els màsters i titulacions falses se n’aniran tan tranquils?

Fa por. Això sí que és terror, i llegint-los s’entén el per què el LLarena actua com actua des del patrioterisme arnat. Són els que se suposa administren justícia fent valoracions purament ideològiques i polítiques, a més ho fan des de les vísceres. Individus que no en entenen el transfons social del que està passant a Catalunya.

La crisi de legitimitat és total, una crisi d’Estat superlativa, un qüestionament de la meitat de la ciutadania de tot el que es va fer durant la Transició. Fins i tot, la gent que no està en el punt de la ruptura també ho qüestionen seriosament. Enteneu ara el per què aquesta justícia no es ruboritza quan els tribunals europeus els pinten la cara?

El que és incomprensible és per què els judicis no van més ràpids ja que no hi ha res a jutjar, ells prejutgen i la presumpció d’innocència se la passen per l’escrot. Però pel que es veu res d’això els preocupa, ells segueixen amb el “sostenella y no enmendalla”. Pels magistrats tot plegat és “un virus” que han “inoculat” a tota la gent, que segons sembla és idiota i que es deixa manipular i guiar com els ramats.

Lamentablement qui no se n’entera de res i viu al marge de la realitat són tots els que han escrit aquestes imbecil·litats feixistes. És per això que la gent se’n van a buscar justícia a d’altres països d’Europa, saben del cert que el que hi ha aquí és un malson.

La gent que creia (molta) que el Poder Judicial era dels menys impresentables, avui ha caigut del cavall. Que algú ens empari. Amb aquesta gent voleu dialogar i canviar una Constitució tal com ho fan les democràcies? L’Estat espanyol està patint una metàstasi irreversible. Un fàstic més per afegir a la col·lecció.

miquel mallafré, 20 de setembre de 2018

Related Articles

Deixa un comentari