350 blauturqueses porten Terrassa al Concurs de Castells de Tarragona

No Comment
Primer 4d8 descarregat aquesta temporada. Foto CdT

El passat dissabte 6 d’octubre, 350 persones es van vestir-se del color blauturquesa dels Castellers de Terrassa per portar Terrassa al XXVIIIè Concurs de Castells de Tarragona sota el lema Terrassa al Concurs. Els egarencs van col·locar-se en la vuitena posició de la classificació de dissabte i vintens en la classificació general del concurs.

Els Castellers de Terrassa arribaven a la cita bianual de Tarragona afectats per les caigudes recents, això feia que el repte de fer una gran actuació fos difícil. Tot i les baixes, la pressió d’una plaça on es reunien un gran nombre de colles castelleres i les altes expectatives, els egarencs van firmar una de les millors actuacions de tota la temporada i una de les millors actuacions que han portat mai al Concurs de Castells.

Els Castellers de Terrassa van obrir la seva actuació amb el cinc de set, un castell en el que tenen un gran bagatge i que han dominat sobradament els últims anys. En segona ronda arribava el gran moment, els blau turqueses afrontaven el primer quatre de vuit de la temporada. El resultat va ser un carro gros descarregat amb gran domini i una eufòria desfermada en el gruix de la colla. En tercera ronda els terrassencs van descarregar el dos de set, un castell que aquesta temporada han dominat abastament (amb aquest ja l’han descarregat 15 vegades). Van tancar l’actuació descarregant un pilar de cinc de comiat.

El Concurs de Castells de Tarragona ha sigut un revulsiu molt benvingut per la colla castellera que ara encara l’últim tram de la temporada que començaran dissabte vinent a la Diada dels Minyons de l’Arboç i que els portarà per grans places com Reus, Igualada, Vilanova i, com no, a casa seva.

El 2d7 descarregat, i van 15 aquesta temporada. Foto CdT

Resum de l’actuació

Castellers de Terrassa: 5d7, 4d8, 2d7, p5

Related Articles

Deixa un comentari