‘Terrassa, #decara’, ERC inicia una campanya que ja mira les municipals

No Comment
Cesc Poch, Isaac Albert i Ona Martínez presenten la campanya d’ERC, dijous 11 octubre. Foto ERC

Sota l’eslògan “Terrassa, de cara” Esquerra Republicana engega una campanya optimista i desenfadada per fer despertar la ciutadania i animar-la a «construir una nova Terrassa».

El candidat republicà Isaac Albert, que en altra legislatura ha estat membre del govern local en coalició amb PSC i ICV, ataca obertament el partit de l’alcalde Vega: “Després de 40 anys, volem un govern que deixi de mirar-se el melic, que miri a la gent de cara i que, alhora, encari els seus problemes. Cal afrontar cada un dels racons de la ciutat sense por, amb entusiasme. Nosaltres, de cara”

ERC Terrassa assegura que ha ‘estirat a banda i banda per fer possible un nou govern per Terrassa però la falta de generositat de molts ho ha impedit. I aquest preu el paga la ciutat’.

Els republicans tenen previst un pla de treball per obrir un diàleg col·lectiu i integrador amb la ciutadania i el teixit associatiu de la ciutat.

Amb un model de campanya amb «frases que no deixen indiferent, cares diverses, colors impactants… Esquerra Republicana s’ha proposat revolucionar la ciutadania de Terrassa davant un curs polític intens que conclourà amb les eleccions municipals on la formació vol acabar amb el tap que no deixa desenvolupar tot el potencial de la ciutat”, afirmà Albert, recupera un concepte, el de ‘tap’, que va utilitzar en l’anterior campanya electoral la formació dels Comuns.

Isaac Albert explicà el per què d’una campanya tant trencadora: “creiem en la ciutat i la seva gent, en el gran potencial que tenim per desenvolupar. I estem convençuts que amb projecte de futur i mirant els problemes de cara aquesta ciutat avançarà. I cal fer-ho sense por, amb entusiasme”.

Esquerra Republicana de Terrassa, asseguren, aprofitarà aquesta campanya per transmetre el projecte polític en el qual ha estat treballant, però també tots aquells temes claus per la ciutat que necessiten de la participació de tothom per transformar-la. Segons Isaac Albert, “cal dir-li a la gent que hem d’encarar un tema tant important com l’educació, definint un projecte clar i per a tothom, que s’ha de treballar sense matisos perquè tothom tingui casa, llum i aigua o que sense Terrassa, no hi ha República”.

“Aquí no es fan promeses, això és l’inici i comptem amb els terrassencs i les terrassenques per fer créixer el projecte”, explicà l’alcaldable republicà. “Avui diem a la ciutadania de la nostra ciutat que som aquí, que portem des del 2015 treballant des de l’oposició per impulsar una regeneració a Terrassa, avantposant sempre els interessos de la ciutat i de la seva gent als del partit. Hem estirat a banda i banda per fer possible un nou govern per Terrassa però la falta de generositat de molts ho ha impedit. I aquest preu el paga la ciutat. Però que quedi clar: nosaltres continuem disposats a donar la cara per la ciutat”.

Els caps de campanya d’ERC Terrassa, Cesc Poch i Ona Martínez, van explicar en roda de premsa realitzada a la plaça de l’Assemblea de Catalunya, al barri de la Maurina, que «l’esperit participatiu d’aquesta cursa per transformar la ciutat el maig de 2019 ja ha començat: estem aquí per acostar-nos a la gent, a les entitats, i sumar les seves aportacions per construir un projecte compartit».

“Creiem en Terrassa. Necessitem activar-la per poder donar resposta a les necessitats del present i construir el futur de la ciutat”, afegí Isaac Albert. En aquest sentit, els republicans tenen previst un pla de treball per obrir un diàleg col·lectiu i integrador amb la ciutadania i el teixit associatiu de la ciutat amb l’objectiu d’incloure les necessitats de la ciutat al projecte de futur per Terrassa que constituirà el programa d’Esquerra Republicana per a les eleccions municipals.

“Terrassa necessita desenvolupar tot el seu potencial. Construïm una ciutat honesta, transparent, compromesa, sostenible i social. Una ciutat que defensi els drets de tota la ciutadania i on als carrers hi tinguin cabuda totes les idees. Una Terrassa, en definitiva, republicana”, ha conclòs Isaac Albert.

Redacció

Related Articles

Deixa un comentari