Pedalada popular al Districte 4 per gaudir del patrimoni industrial, cultural i natural

No Comment

Serà el proper diumenge dia 21 d’octubre i començarà a les 10 del matí a la Plaça de l’Assemblea de Catalunya

El Districte 4 Pedala! és el nom per a l’activitat de dinamització comunitària que el Consell Municipal del Districte 4, en col·laboració amb l’Associació de Veïns i Veïnes de la Maurina, l’Ajuntament de Terrassa, l’Associació BiciTerrassa Club (biter.cat), proposen per el proper diumenge dia 20 d’octubre. Es tracta d’una passejada popular en bicicleta per una ruta saludable i activa que té la intenció de ser la primera de moltes. Amb aquesta iniciativa, a més a més de fer esport saludable, es vol animar als ciutadans i ciutadanes a gaudir del ric patrimoni industrial, cultural i natural dels barris del Distriscte 4 de la ciutat.

La ruta en bicicleta tindrà una durada de 2 hores i un nivell d’habilitat fàcil i començarà a la porta del Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany (Pl. de l’Assemblea de Catalunya).

Per tal de gaudir d’una jornada saludable i esportiva, biter.cat recomana comprovar el bon estat de la bicicleta, respectar les normes de circulació això com seguir les instruccions dels organitzadors i consultar els requisits comuns i bones pràctiques al següent enllaç: biter.cat/bones-practiques

La organització i dinamització també anirà a càrrec de BiTer, que durà a terme els talls dels carrers quan sigui necessari i la conducció del grup amb ciclistes voluntaris d’aquest col·lectiu. L’itinerari tindrà una longitud aproximada de 8km i hi haurà diverses parades per fer explicacions sobre els elements arquitectònics i indrets d’interès que es vagin trobant al llarg del recorregut. Un cop acabada l’activitat, s’obsequiarà als participans amb una bossa, aigua i una peça de fruita per recarregar energia.

Les places són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció. Els menors de 14 anys han de venir acompanyats i els que tinguin entre 14 i 18 anys han de portar aquesta autorització signada pels pares o tutors legals.

Us podeu inscriure a la pedalada  aquí.

 

Related Articles

Deixa un comentari